About us

Be Double You Productions (BDYP) is sinds 2002 het muziekproductiebedrijf van
Theo Maria Boddeke – componist, arrangeur, producer, pianist/toetsenist en bandleider.

Bij Be Double You Productions kun je terecht voor:

BDYP levert professioneel muzikaal maatwerk voor diverse doeleinden.
Door strategisch mee te denken, zorgt BDYP altijd voor the perfect fit.

BIO

 

Theo Maria Boddeke is ruim 25 jaar pianist/toetsenist én performer op de meest uiteenlopende podia binnen en buiten Nederland.

In 1991 afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium, speelde hij tijdens de studie al professioneel pop en jazz, in verschillende bands.
Theo was medeoprichter van de vermaarde band ‘Jamento’, die jarenlang één van Nederlands meest succesvolle partybands was. Van 1987 t/m 2013 was Theo de vaste toetsenist.

Theo heeft met verschillende formaties zowel nationaal als internationaal (o.a. Syrië, Oman, Indonesië, Dubai, Zwitserland, Spanje, Italië, Duitsland, België, Luxemburg, Engeland, Kaapverdië en Suriname) veel podia en publiek bespeeld… op festivals, events en in clubs

Zowel op- als achter het podium wordt Theo alom gewaardeerd om zijn positieve energie, muzikale kwaliteiten, teamspirit en gevoel voor humor.

Theo heeft verschillende theaterproducties mede geleid die o.a. uitgevoerd werden in Schouwburg Amstelveen. Hij arrangeerde voor 35 man-koppige orkesten voorstellingen rond Kurt Weill, The Beatles en George Gershwin. Aan de laatste deed ook Berget Lewis mee.

BDYP levert Theo Boddeke als componist, arrangeur en producer van ‘muziek-in-opdracht’ en heeft producties gemaakt voor reclamebureaus, bedrijven, radio- & televisiestations w.o. Creative Graphics, Hyundai, Kanaal 7, Mij TV, De Kapstok, Continentaal Shipping Agency, Deloitte, H3W VideoNed en ABC Radio & TV Suriname… maar ook voor pilots van musicals in samenwerking met o.a. Stanley Burleson.

BDYP levert diverse synth & piano tracks voor artiesten en heeft producties geleverd voor cd’s, live dvd’s en acts zoals ‘Diva’s of Dance’ en ‘Killer Queen’ met DesRay.
BDYP levert Theo Boddeke als live muzikant en hij is als zodanig te zien en te horen op de DVD ‘Suzanna Lubrano Live at OffCorso’ waar o.a. ook Candy Dulfer op meespeelt.

Sinds 2009 is Theo de toetsenist van de Kora Award (‘African Grammy’) winnares Suzanna Lubrano. In die hoedanigheid is Theo op menig tournee geweest en heeft hij diverse singles ingespeeld & liedjes (mee-) geschreven.

Vanaf 2014 is Theo de bandleider en toetsenist van zijn eigen jazzy soul-band Sadie’s Choice. In deze hoedanigheid speelt hij funk, pop en dance songs in unieke eigen jazzy soul-arrangementen.